Ons nieuwe interactieplatform Mijn SN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Agile congres op 19 mei, lever een bijdrage!

Agile Congres

Het zit er weer aan te komen, het jaarlijkse Samenwerking Noord Agile congres! Op donderdag 19 mei 2022 van 08:30 uur tot 17:00 uur in het Provinciehuis in Groningen, dus noteer deze datum alvast in je agenda! Het Agile congres wordt zoals altijd georganiseerd voor en door deelnemers van Samenwerking Noord, de IT-netwerkorganisatie voor publieke en private organisaties in Noord- Nederland, met als doel kennis te delen over Agile werken. 

Op dit congres willen we de kans bieden aan alle leden van Samenwerking Noord om zelf een bijdrage te leveren.Daarom willen we jou uitdagen om zelf een interessante sessie te verzorgen tijdens het Agile congres. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals Agile leiderschap, nieuwe ontwikkelingen zoals sociocratie 3.0 of Agile buiten ICT. Maar ook best practices van werkvormen en tools of juist sessies over continuous delivery of security en compliancy zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod zouden kunnen komen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Heb je een idee voor een interessante/inspirerende sessie? Vul dan voor 9 maart 2022 dit formulier in.

De werkgroep Agile Congres zal je voorstel beoordelen door goed naar zowel de inhoud als de vorm te kijken. Vervolgens zal de werkgroep dit met jou verder afstemmen. Op deze manier gaan we een interessant, actief en kwalitatief goed programma neerzetten dat aansluit bij wat er speelt in onze organisaties rondom Agile.

Als je hierover vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Albina Vitochina, Programmamanager van Samenwerking Noord. We zien uit naar jouw reactie!