5Groningen komt met 5G Masterclass!

Hou jij je bezig met ICT, IoT of 5G? Wil je meer weten over deze technieken en heb jij altijd al eens in gesprek willen gaan met echte experts over deze onderwerpen? Goed nieuws! 5Groningen organiseert vanaf oktober iedere drie weken een 5G Masterclass in het 5G Lab. 

De Masterclasses zijn leerzaam, interactief en voor iedereen toegankelijk. Ze hebben allen een 5G-gerelateerd onderwerp dat wordt ingeleid door een expert. Na de introductie is er tijd voor vragen en een inhoudelijke discussie over het onderwerp.

De 5G Masterclass zal eens per drie weken plaatsvinden op een donderdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur. Per keer is er plek voor 12 à 15 bezoekers. Dat er beperkt ruimte is, betekent overigens niet dat het alleen toegankelijk is voor genodigden. Peter Rake, programmamanager van 5Groningen, geeft aan dat iedereen welkom is. Enige voorwaarde is dat geïnteresseerden zich van te voren aanmelden. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans is dat er nog plaats is.

De eerste Masterclass is op dinsdag 17 oktober 2017. In verband met het EBG Pitch event vindt het eenmalig plaats op een dinsdag. Het onderwerp van de eerste editie? 5G verbindt Groningen met de toekomst! Benieuwd? Hou de website in de gaten voor de aanmelding van deze eerste 5G Masterclass!