Ons nieuwe interactieplatform MijnSN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Wico Mulder nieuwe sidekick in AI Actueel

AI Actueel is het tweewekelijkse digitale magazine van Samenwerking Noord. Artificiële Intelligentie verandert het werk en de samenleving in hoog tempo. Alle reden om er regelmatig aandacht aan te besteden. In elke uitzending van AI Actueel hebben we naast onze vaste presentatoren Bas Baalmans en Wijnand Aalderink een deskundige ‘sidekick’, die met ons actuele AI-ontwikkelingen doorneemt en nieuwe tools bespreekt. Op 24 september is dat Wico Mulder, werkzaam als business consultant en senior onderzoeker bij TNO. 

Wico heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het vlak van data, machine learning, algoritmen en kunstmatige intelligentie, en werkt vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond en visie. 

Wico omschrijft zich als een bruggenbouwer, zowel tussen verschillende stakeholders binnen een project als in het algemeen, tussen wetenschap en het bedrijfsleven. Zijn passie is het ontwerpen en realiseren van slimme advies systemen in verschillende marktsectoren, zoals zorg, finance en smart cities. Hij presenteert en publiceert regelmatig over AI. Hij is gefascineerd door de samenwerking tussen AI en de mens, zie zijn recente publicatie 

Meld je hier aan voor aflevering 2