Leerzame ontmoetingen aan de kennistafel

Als vereniging wil Samenwerking Noord natuurlijk graag haar leden blij maken en ze met elkaar in contact brengen. De afgelopen weken organiseerden we meerdere kennistafels waarin collega’s elkaar ontmoetten voor professionele uitwisseling en om ons te helpen de agenda voor 2023 te bepalen.

Diverse onderwerpen waar we nu al veel aan doen, zullen zeker ook in het volgend jaar terugkomen, zoals Privacy and Security, Digitaal Samenwerken, Data en AI, Digitale Transformatie en aandacht voor Methodieken, zoals DevOps en Agile. Als aanvullende thema’s benoemden de bezoekers ook onderwerpen als Blockchain, IT-Business Alignment en Legacy Management.

We hebben de deelnemers ook de vraag voorgelegd hoe we hun collega’s kunnen bereiken om ze ook aan onze tafels te krijgen. Daarvoor hebben ze diverse goede suggesties gedaan. De bezoekers van de kennistafels en al onze andere evenementen kunnen natuurlijk als ambassadeurs helpen in hun eigen organisatie.

Wil je zelf input leveren en actief bijdragen aan de programmering van Samenwerking Noord. Je kunt hiervoor altijd terecht bij een van onze programmamanagers:
Linn Zuidema (06 25681180)
Albina Koolhof-Vitochina (06 22106615)
Wijnand Aalderink (06 53704821)