CLIC-IT project over Learning Communities in de IT halverwege

Samenwerking Noord is een van de deelnemers aan het landelijke, vierjarige CLIC-IT Learning communities project, samen met diverse andere leergemeenschappen rond IT en een aantal kennisinstellingen. Inmiddels zijn we halverwege en zijn de eerste resultaten te vinden op de website. Afgelopen vrijdag was opnieuw een interessante webinar met onder andere Maaike Endedijk Evelien Ydo en Sjoerd de Vries.

Hoofdfoto: CLIC-IT organiseert regelmatig webinars met onderzoekers en voorbeelden van learning communities 

Ons project onderzoekt hoe leergemeenschappen het leren, samenwerken en innoveren van werknemers kunnen verbeteren. We ontwikkelen methoden en tools om deze gemeenschappen beter te ondersteunen, zodat individuen en organisaties voorop kunnen blijven lopen in het digitale tijdperk. Op deze manier willen we ons beter voorbereiden op de voortdurende digitale transformatie en snellere, effectievere innovatie stimuleren.  

Op de website geeft een recente publicatie een mooi overzicht van alle deelnemende learning communities. Contactpersoon vanuit Samenwerking Noord is programmamanager Wijnand Aalderink w.aalderink@samenwerkingnoord.nl 0653704821 

Learning communities en kennisinstellingen uit het hele land werken samen in het vierjarige CLIC-IT project