Ons nieuwe interactieplatform Mijn SN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

AI-Actueel van start in september: tweewekelijkse digitale lunchsessie

Artificial Intelligence is erg hot en blijft ongetwijfeld ook de komende tijd sterk in de belangstelling staan in al onze ledenorganisaties. Vanuit Samenwerking Noord gaan we er op een nieuwe manier structureel aandacht aan besteden. Vanaf begin september presenteren onze programmanagers Bas Baalmans en Wijnand Aalderink AI Actueel: een digitale lunchsessie voor en door onze leden.  

AI Actueel is tweewekelijks op dinsdagen on air, en wil de ervaringen met AI delen en de nieuwste tools bespreken. AI Actueel wordt uitgeleverd via Teams en de opnames zijn na elke uitzending terug te zien via onze website en via de groep van het AI Kennisnetwerk op het MijnSN platform.  

De beide presentatoren zullen bij toerbeurt als host van het programma optreden en werken met een poule van deskundige side-kicks die commentaar op de actualiteit geven. Bas Baalmans: 

“Het zijn bijzondere tijden. AI zet alles op z’n kop. In alle sectoren komen collega’s in beweging om AI te verkennen en het een plek te geven in hun werk ”. 

In iedere aflevering krijgt een collega uit het veld de ruimte om de eigen ervaringen met AI te delen. Ook behandelen we nieuwe tools en vragen uit het veld. Wijnand Aalderink: “Elke dag regent het weer kansen en uitdagingen. In AI Actueel proberen we met deskundige gasten enig overzicht te bieden en de mogelijkheden maar ook de risico’s op waarde te schatten”. 

Lever zelf een bijdrage 

Wil je zelf een bijdrage leveren aan AI Actueel of heb je een tip voor ons? Neem contact op met Bas Baalmans (06-22494353) of met Wijnand Aalderink (06-53704821).

Foto: Bas en Wijnand hebben samen het thema AI onder hun hoede