​Voorlichting nieuwe ronde Data Traineeship


5 februari

11.30 – 12.30 uur

Online lunchsessie

Samenwerking Noord biedt sinds vorig jaar een eigen traineeshipprogramma aan alle leden. Een groep van 12 trainees is aan de slag gegaan met datagedreven werken bij hun opdrachtgevers. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst hoor je er meer over de ervaringen en de mogelijkheid om vanaf april als organisatie deel te nemen aan dit succesvolle programma. Data trainees Rients Dalstra, Rik van de Pol en Anouk Kauffeld vertellen over hun werk als data trainee. Arie Buur (woningcorporatie Actium) deelt zijn ervaring als opdrachtgever in dit programma.

0,00 excl. BTW

Dit event is volgeboekt of al geweest. Omdat wij events met 20% overboeken, hanteren wij geen wachtlijsten. Annuleringen zorgen er soms wel voor dat er weer plekken beschikbaar komen. Houd daarom deze pagina in de gaten.

Werk je bij een lid van Samenwerking Noord?
Dan mag je altijd gratis deelnemen.

Geen lid? Kies dan het niet-ledenticket (niet altijd beschikbaar)

Wie zijn lid? Lid worden

Wil je afmelden?

Dat kan tot 24 uur van tevoren, maar het liefst zo snel mogelijk.

Afmelden

Heb je vragen?

Via onderstaande links kunnen we je verder helpen als je vragen hebt over events.

FAQ

Over dit event

In het Certified Data Professional Traineeship werken geselecteerde trainees verdeeld over 24 maanden, in drie opeenvolgende periodes van 8 maanden voor drie van de deelnemende leden van Samenwerking Noord.  

Datagedreven werken is voor alle organisaties een topprioriteit. Juist op dit onderwerp is de vraag naar nieuwe medewerkers groot. In samenwerking met onze partner IT Academy en onze ledenorganisatie YER borgen we de inhoudelijke kwaliteit van ons traineeship. De ingebouwde certificeringen dragen voor zowel de kandidaten als voor toekomstige werkgevers bij aan de waarde van het programma. Zo kunnen we data professionals opleiden met uitstekende toekomstkansen. 

Met dit initiatief dragen we samen met onze leden actief bij aan het opleiden en het behouden van IT-talent voor de Noordelijke IT-arbeidsmarkt. 

Programma

​Projectleiders Mart Damhuis en Jesse Zwager lichten het programma toe en beantwoorden alle vragen over het traineeship. Een van de opdrachtgevers en een van de trainees deelt de ervaringen van de afgelopen periode. Data trainees Rients Dalstra, Rik van de Pol en Anouk Kauffeld vertellen over hun werk als data trainee. Arie Buur (woningcorporatie Actium) deelt zijn ervaring als opdrachtgever in dit programma.

Werk je bij een lid van Samenwerking Noord? Dan mag je altijd gratis deelnemen.

Geen lid? Kies dan het niet-ledenticket (niet altijd beschikbaar)

Wie zijn lid? Lid worden

Legenda

Terug naar agenda