HR Data en Psychologie in effectief recruitmentbeleid

Terug naar agenda
Wissen
Veelgestelde vragen

Waarom wordt er een factuuradres gevraagd? Wie ontvangt de tickets na reserveren? Wat zijn ledentickets?

Afmelden

Afmelden voor een event kan door te mailen naar events@samenwerkingnoord.nl, minimaal 24 uur van tevoren.

Indien je je niet tijdig afmeldt, volgt er een factuur ter waarde van het niet-ledenticket (let op: alleen van toepassing indien er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets).

Legenda


17 februari

13:00 – 14.30 uur

Georganiseerd door NVP, Noorderlink & Samenwerking Noord

Het kennisnetwerk HR Analytics is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Personeels Management (NVP), Noorderlink en Samenwerking Noord. Het kennisnetwerk organiseert een digitale bijenkomst over de mogelijkheden en beperkingen van data gedreven personeelswerving, in samenwerking met Noorderlink en de Nederlandse Vereniging voor Personeels Management, Afdeling Noord. Effectus-HR deelt in dit webinar kennis uit hun praktijk, en uit de praktijk van NHL Stenden.

Beschrijving

Soms zijn ze er ineens: woorden die lijken alsof ze er altijd al waren maar die ineens in elke gesprek genoemd worden. Woorden zoals data-driven. Geïnspireerd door partijen als Facebook, Google en Amazon lijkt data het nieuwe goud voor veel ondernemingen. Maar klopt dit wel? Is data echt zo belangrijk? En wat is de rol van psychologie in effectief recruitmentbeleid? Tijdens een inspirerende sessie neemt Riemer te Velde u mee in de wereld van data, psychologie en tooling.


Bio Reimer te Velde (Oprichter Effectus HR)
Reimer te Velde is oprichter en directeur van hét recruitmentbureau Effectus-HR. Als ondernemer en pionier in de recruitmentwereld specialiseerde hij zich in de combinatie van neuropsychologie en data driven recruitment. Met een team van specialisten is zijn bureau voorloper in deze methodiek voor werving en selectie.

Sinds de oprichting in 2014 werd Effectus-HR genomineerd voor diverse ondernemersprijzen. Zo is Effectus-HR verkozen tot één van de 100 meest innovatieve ondernemingen van Nederland en won het in 2017 de Jonge Ondernemersprijs Noord Nederland.
In 2017 publiceerde hij een boek waarin hij handige tips deelde over het gebruiken van data in de werving van professionals.”

Programma:
12.45 Digitale inloop
13.00 Opening door Lykle de Vries en Yvonne Bos van het kennisnetwerk HR Analytics
13.10 Inleiding door Reimer te Velde van Effectus en ruimte voor vragen en discussie
14.30 Afronding

Extra informatie
Ticket

Online ticket (vrij toegankelijk)

Event Details

Event Details

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 16 februari

Datum: 17 februari 2021

Aanvangstijd: 13:00

Eindtijd: 14:30

Locatie: Online (zie link in ticket)

Ledentickets en niet-ledentickets
In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.