Ons nieuwe interactieplatform MijnSN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Vacature (junior) programmamanager: Reacties welkom!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (junior) programmamanager die een centrale rol wil spelen in het organiseren en faciliteren van de diverse initiatieven uit ons jaarplan. In deze functie zorg jij voor kennisuitwisseling tussen onze 106 leden. Onze leden zijn actief in zowel het publieke domein als de private sector.

Ben jij een energieke en inspirerende persoonlijkheid, die mensen in beweging brengt en hen verbindt? Houd je van het organiseren van events, het faciliteren van kennisdeling, en praat je graag mee over IT en digitalisering? Denk aan onderwerpen zoals privacy & security, datagedreven werken, artificial intelligence, cloud en digitale transformatie.

Bekijk de vacature en solliciteer nu!

Omvang van de functie is 0.8 – 1.0 fte. Wij werken op kantoor in Groningen / thuis / tijdens onze evenementen op diverse locaties in provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Je werkt nauw samen met kernteam collega’s Wijnand Aalderink, Esther Saathof, Bas Baalmans, Arjen Nieuwenhuis, Linn Zuidema en Albina KoolhofVitochina, het bestuur van Samenwerking Noord en vele interessante collega’s werkzaam bij onze leden.