Oproep nieuwe leden voor Werkgroep Kennis en Innovatie

Als IT-netwerkorganisatie Samenwerking Noord vinden we het belangrijk om bij te blijven in het snel veranderende landschap van digitalisering. We organiseren onszelf in sectoren en kennisnetwerken waarin de kennis en ervaring gedeeld kan worden. Daarnaast hebben we een werkgroep, bestaande uit deelnemers van alle sectoren en kennisnetwerken, die probeert steeds wat verder vooruit te kijken met als doel innovatie te spotten, te duiden en te stimuleren. Zie de informatie op onze website over deze Werkgroep Kennis en Innovatie

Hoofdfoto: De werkgroep Kennis en Innovatie zet nieuwe thema’s op de kaart  

De werkgroep komt gemiddeld zo eens in de zes weken anderhalf uur bij elkaar om nieuwe thema’s te bespreken en te agenderen binnen Samenwerking Noord. De afgelopen periode hebben we het initiatief genomen om een aantal zogenaamde Trendtafels te organiseren over onderwerpen die nu nog weinig aandacht krijgen, maar wel op ons afkomen, zoals bijvoorbeeld de Trendtafel over Post Quantum Crypto. Ook geven we elk jaar feedback op het concept jaarplan van Samenwerking Noord. 

Een aantal leden heeft de werkgroep verlaten, vandaar dat we nu versterking zoeken, met name uit de sectoren Woningcorporaties, IT-dienstverlening, Gezondheid & Welzijn en Transport, Energie & Dienstverlening. Heb je belangstelling om mee te doen en te denken, laat het dan weten aan onze programmamanager Wijnand Aalderink, w.aalderink@samenwerkingnoord.nl 0653704821.