Netwerkpartner DDFR verbindt het Noorden met de rest van de wereld

Sinds een paar maanden is DDFR aangesloten bij Samenwerking Noord. Onze contactpersoon, directeur Else Maria van der Meulen licht graag toe waar de kracht ligt van DDFR, ooit opgericht onder de naam Data Diensten Friesland. 

Foto: Else Maria van der Meulen is trots op DDFR dat zich de meest toonaangevende netwerkspecialist van het Noorden mag noemen

Zonder internet en connectiviteit vallen vitale processen en systemen stil. Infrastructuur moet 24/7 beschikbaar, betrouwbaar én veilig. DDFR zorgt daarvoor. Else-Maria: “DDFR is niet alleen de grootste internet serviceprovider van Noord-Nederland, maar vooral ook een betrokken partner die altijd werkt vanuit de mind-set om samen voor het beste resultaat te gaan”.  Naast het zoeken naar samenwerking met klanten en partners, is DDFR altijd bezig om het Noorden verder te versterken. “Met ons Noord-IX platform stellen we partijen in staat om door middel van besloten communities op een veiliger manier met elkaar data uit te wisselen”, aldus Else-Maria. Ze licht toe dat DDFR snelle redundante glasvezelverbindingen realiseert naar diverse datacenters in Amsterdam. “Vanuit deze datacenters is het mogelijk om connectie te leggen naar elk gewenst datacenter in en buiten Nederland. Zo wordt het Noorden verbonden met de rest van de wereld”. 

De collega’s van DDFR kijken er naar uit om zich te verbinden met het netwerk van Samenwerking Noord: het delen en het opdoen van kennis om zo met elkaar het Noorden verder te versterken!