we unite

Informatieveiligheid

Informatieveiligheid wordt steeds belangrijker. Het gaat in dit thema niet alleen over de technische kant, maar ook over de organisatorische kant en over het gedrag van en de bewustwording bij medewerkers. Doel van dit kennisnetwerk is om kennis, ervaring en informatie te delen op het gebied van privacy en security om zo een verdere professionalisering van informatiebeveiliging te bewerkstelligen, waarbij iedere organisatie zelf verantwoordelijk blijft voor informatiebeveiliging.

Binnen Samenwerking Noord zijn twee kringen actief rondom dit thema.

Een groep Chief Information Security Officers van publieke organisaties komt elk kwartaal bij een over diverse thema’s, ingebracht door de deelnemers. Wil je meer informatie hierover of aansluiten? Neem dan contact op met Bert Moorlag.

De volgende bijeenkomsten staan gepland op

24 juni 2022
30 september 2022
9 december 2022

Dit nieuwe netwerk is bedoeld voor alle privacy en security professionals van Samenwerking Noord-leden. Ben je Privacy Officer, (C)ISO, FG, of ben je op een andere manier dagelijks betrokken bij security en privacy zaken in je organisatie? Sluit dan aan om kennis te delen! Neem contact op met Mathijs Hummel.

Kick off event staat gepland op 8 september 2022. Aanmelden is nu mogelijk.

Naar agenda

Leden Kennisnetwerk Informatieveiligheid

Bert
Moorlag

Mail

Mathijs
Hummel

Mail

Onze programmamanagers hebben de kennisnetwerken verdeeld. Zij sluiten aan bij het overleg en zijn het eerste aanspreekpunt voor het kennisnetwerken. Hier vind je de programmamanager die is gekoppeld aan deze kennisnetwerken.

Albina Vitochina

Mail Bel