Welke definitie van Digitale Transformatie gebruik jij?

Terug naar agenda

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Info

Middels onderstaande links kunnen we je verder helpen wanneer je vragen hebt omtrent events.

Legenda


27 september

11:30 – 12:30 uur

Nu het Kennisnetwerk Digitale Transformatie een feit is, is het zaak om beter te begrijpen waar we het eigenlijk over hebben. De term “Digitale Transformatie” is de afgelopen tijd steeds vaker in gebruik, maar in de praktijk begrijpt niet iedereen die de term gebruikt ook wat anderen ermee bedoelen.

Beschrijving

Tijdens deze online lunchsessie zetten Patrick Grundmeijer (Ordina) en Bas Baalmans (Groningen Digital Business Center;Rijksuniversiteit Groningen) een paar definities van “Digitale Transformatie” op een rijtje. Begeleid door Lykle de Vries als moderator bespreken we vervolgens hoe deze definities gebruikt worden binnen het Kennisnetwerk en lossen we de mogelijke vertalingsuitdagingen op. 

Extra informatie
Ticket

Ledenticket

Event Details

Event Details

Aanmelden kan tot en met 26 september

Datum: 27 september 2022

Aanvangstijd: 11:30 CEST

Eindtijd: 12:30 CEST

Locatie: Online (zie link in ticket)

Ledentickets en niet-ledentickets
In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.