Voorlichting Certified Data Professional Traineeship Samenwerking Noord

Terug naar agenda
Info

Middels onderstaande links kunnen we je verder helpen wanneer je vragen hebt omtrent events.

Legenda


23 februari

15:30 – 17.00 uur

Samenwerking Noord biedt vanaf april een eigen traineeshipprogramma aan alle ledenorganisaties. Tijdens deze fysieke voorlichtingsbijeenkomst bij de Hanzehogeschool hoor je er meer over.

Beschrijving

In het nieuwe Certified Data Professional Traineeship werken geselecteerde trainees verdeeld over 24 maanden, in drie opeenvolgende periodes van 8 maanden voor drie van de deelnemende ledenorganisaties van Samenwerking Noord.  

Datagedreven werken is voor alle organisaties een topprioriteit. Juist op dit onderwerp is de vraag naar nieuwe medewerkers groot. In samenwerking met onze partner IT Academy en onze ledenorganisatie YER borgen we de inhoudelijke kwaliteit van ons traineeship. De ingebouwde certificeringen dragen voor zowel de kandidaten als voor toekomstige werkgevers bij aan de waarde van het programma. Zo kunnen we data professionals opleiden met uitstekende toekomstkansen. 

Met dit initiatief dragen we samen met onze ledenorganisaties actief bij aan het opleiden en het behouden van IT-talent voor de Noordelijke IT-arbeidsmarkt. 

Programma Projectleider Ayoub Azzahimi en Robin van den Berg lichten het programma toe en beantwoorden alle vragen over het traineeship. Ook zullen een of meer van de inmiddels geselecteerde trainees aanwezig zijn.

Ticket

Ledenticket

Event Details

Aanmelden kan tot en met 4 december voor het ontvangen van een naambadge.

Datum: 23 februari 2023

Aanvangstijd: 15:30 CET

Eindtijd: 17:00 CET

Locatie: Hanzehogeschool, Zernikeplein 7, Ruimte B0.052 (Parkeren op P3)

In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.