Ons nieuwe interactieplatform MijnSN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

RDW Tech Day

Terug naar agenda

Dit event is volgeboekt of al geweest. Omdat wij events met 20% overboeken, hanteren wij geen wachtlijsten. Annuleringen zorgen er soms wel voor dat er weer plekken beschikbaar komen. Houd daarom deze pagina in de gaten.

Mail ontvangen wanneer er weer tickets beschikbaar zijn?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Info

Via onderstaande links kunnen we je verder helpen als je vragen hebt over events.

Legenda

Terug naar agenda


5 april

Van der Valk Hoogkerk

9:00 – 16.30 uur

De RDW Techday staat garant voor een leuke dag vol techniek. Tijdens dit eendaagse event kun je zien, horen én ervaren welke technologische ontwikkelingen de komende jaren op de RDW afkomen. Met onderwerpen als generative AI, objectherkenning, security en nog veel meer ook erg interessant voor andere organisaties! Samenwerking Noord mag 25 kaarten weggeven onder haar leden.

Beschrijving

RDW Tech Day bestaat uit een plenair programma en vier workshoprondes. Deelnemers aan de Techday kunnen kiezen uit een groot aantal sessies en workshops. De sessies gaan onder meer over het objectherkenning, exception-handling, schaalbaarheidsprobemen bij data, cloud, security maar ook de transitie naar quantumcryptografie. Bij de workshops is er keuze uit onder meer the noble art of lockpicking en het bouwen van een eigen zelfrijdende auto. Eerder werd al bekend dat Elsine van Os de Techday opent met een plenaire sessie over dreigingen van binnenuit een organisatie.  

Je schrijft je bij het aanmelden ook direct in voor de workshops. Kijk voor het volledige programma op de website van de RDW Tech Day. Let op: vanwege het beperkte aantal kaarten en beschikbare plaatsen bij de workshops is het van belang om je alleen aan te melden als je echt (de hele dag) aanwezig kunt zijn.