Nieuwjaarsreceptie / ALV

Terug naar agenda
Wissen
Veelgestelde vragen

Waarom wordt er een factuuradres gevraagd? Wie ontvangt de tickets na reserveren? Wat zijn ledentickets?

Afmelden

Afmelden voor een event kan door te mailen naar events@samenwerkingnoord.nl, minimaal 24 uur van tevoren.

Indien je je niet tijdig afmeldt, volgt er een factuur ter waarde van het niet-ledenticket (let op: alleen van toepassing indien er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets).

Legenda

14 januari

15:00 – 17.30 uur

De Samenwerking Noord Nieuwjaarsreceptie wordt dit jaar digitaal georganiseerd. Deze bijeenkomst op 14 januari is gepland van 15.00-17.30 uur en wordt gepresenteerd vanuit de studio in Leeuwarden onder leiding van dagvoorzitter Femke Wolthuis.

Beschrijving

Ook de Algemene Ledenvergadering wordt in deze bijeenkomst ingebed, in een onderdeel dat alleen voor leden van Samenwerking Noord toegankelijk is.

We verwachten een interessant inhoudelijk programma te bieden, onder andere met burgemeester Sybrand Buma van Leeuwarden over Digitalisering als noordelijk speerpunt en met professor Janka Stoker, over Leiderschap in crisistijden. Daarnaast zullen er mooie workshops op het menu staan, verdeeld over onze drie Samenwerking Noord kernthema’s:

  1. Tech Trends – “ Digital Twins: de volgende stap in digitalisering” met onder andere Jeroen Broekhuijsen van TNO
  2. Werken mét IT – “De toekomst van het thuiswerken: hoe werkt dat straks met onze klanten en medewerkers” met onder andere Geert Dedden van CJIB
  3. Naar een duurzaam Noord Nederland – “Duurzaamheid en digitalisering: hoe leggen we die link?” met onder andere Rick Sieling van Royal Haskoning

In een besloten Algemene Ledenvergadering workshop kunnen leden digitaal in gesprek met het Dagelijks Bestuur over de realisatie van 2020 en de plannen voor 2021. Dit onderdeel is alleen toegankelijk voor leden van Samenwerking Noord.

Extra informatie
Ticket

Online ticket

Event Details

Event Details

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 13 januari

Startdatum: 14 januari 2021

Einddatum: 14 januari 2021

Aanvangstijd: 15:00

Eindtijd: 17:30

Locatie: Online (zie link in ticket)

Ledentickets en niet-ledentickets
In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.