Meer zien dankzij beeldherkenning

Terug naar agenda

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Info

Middels onderstaande links kunnen we je verder helpen wanneer je vragen hebt omtrent events.

Legenda


28 september

11:30 – 12:30 uur

Foto’s en video’s bieden een schat aan informatie. Echter is het niet altijd even makkelijk om deze informatie te benutten. Beeldherkenningsmodellen op basis van deep-learning kunnen hierbij helpen. Deze maken het mogelijk om snel en betrouwbaar informatie uit je beeld data te halen.

Beschrijving

Maar hoe ontwikkel je deze modellen? En hoe pas je deze toe? Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden van Ordina bij verschillende organisaties wordt hier dieper op ingegaan. Ordina neemt je mee in de ontwikkeling van een beeldherkenningsmodel bij een netbeheerder. Met behulp van dit model wordt op basis van een foto automatisch de juiste monteur voor een opdracht ingepland. Daarnaast zullen zij ook laten zien hoe beeldherkenning helpt bij het verbeteren van de veiligheid langs het spoor en bij de productie van staal. Heb je altijd al meer willen weten wat er komt kijken bij beeldherkenning, en hoe je beeldherkenning praktisch kunt inzetten? Sluit dan aan bij deze lunchsessie!

Extra informatie
Ticket

Ledenticket

Event Details

Event Details

Aanmelden kan tot en met 26 september

Datum: 28 september 2022

Aanvangstijd: 11:30 CEST

Eindtijd: 12:30 CEST

Locatie: Online (zie link in ticket)

Ledentickets en niet-ledentickets
In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.