Meer zien dankzij beeldherkenning

Terug naar agenda

Dit event is volgeboekt of al geweest. Omdat wij events met 20% overboeken, hanteren wij geen wachtlijsten. Annuleringen zorgen er soms wel voor dat er weer plekken beschikbaar komen. Houd daarom deze pagina in de gaten.

Mail ontvangen wanneer er weer tickets beschikbaar zijn?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Info

Via onderstaande links kunnen we je verder helpen als je vragen hebt over events.

Legenda

Terug naar agenda


28 september

11:30 – 12:30 uur

Foto’s en video’s bieden een schat aan informatie. Echter is het niet altijd even makkelijk om deze informatie te benutten. Beeldherkenningsmodellen op basis van deep-learning kunnen hierbij helpen. Deze maken het mogelijk om snel en betrouwbaar informatie uit je beeld data te halen.

Beschrijving

Maar hoe ontwikkel je deze modellen? En hoe pas je deze toe? Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden van Ordina bij verschillende organisaties wordt hier dieper op ingegaan. Ordina neemt je mee in de ontwikkeling van een beeldherkenningsmodel bij een netbeheerder. Met behulp van dit model wordt op basis van een foto automatisch de juiste monteur voor een opdracht ingepland. Daarnaast zullen zij ook laten zien hoe beeldherkenning helpt bij het verbeteren van de veiligheid langs het spoor en bij de productie van staal. Heb je altijd al meer willen weten wat er komt kijken bij beeldherkenning, en hoe je beeldherkenning praktisch kunt inzetten? Sluit dan aan bij deze lunchsessie!