Kick-off Jong Samenwerking Noord

Terug naar agenda

Dit event is volgeboekt of al geweest. Omdat wij events met 20% overboeken, hanteren wij geen wachtlijsten. Annuleringen zorgen er soms wel voor dat er weer plekken beschikbaar komen. Houd daarom deze pagina in de gaten.

Info

Via onderstaande links kunnen we je verder helpen als je vragen hebt over events.

Legenda

Terug naar agenda


14 november

De Puddingfabriek, Groningen

16:00 – 18.00 uur

Ben jij een young professional? Kom naar het allereerste event van Jong Samenwerking Noord! Met een inspirerende TED-Talk van Martijn Mondria, aansluitend een Q&A en natuurlijk een gezellige borrel om young professionals uit andere organisaties te leren kennen. Ben jij erbij?

Beschrijving

Op 14 november vindt het allereerste event van het kennisnetwerk Jong Samenwerking Noord plaats. Jong Samenwerking Noord is er voor young professionals tot en met 35 jaar die werken in de IT in de breedste zin van het woord. Tijdens dit event geeft Martijn Mondria, Jonge IT-ondernemer en oprichter van Cumlaude.ai, een inspirerende TED-talk over moed en ambitie. Heb je daarna nog brandende vragen, bijvoorbeeld over je eigen ambities in de IT? Geen nood, Martijn blijft hangen voor een Q&A. Daarna is het tijd voor de borrel waar je andere young professionals kunt ontmoeten. Kortom, een nuttige én gezellige middag. Ben jij erbij?   

Programma 

15:30 Inloop 

16:00 Opening  

16:05 TED-Talk Martijn Mondria: Build your career with bold moves 

Als je ambities wilt realiseren zijn vijf principes onmisbaar. Go big or go home moedigt aan om gedurfd te zijn. Connecting the dots benadrukt het belang van visie en het zien van verbanden. Het belang van veerkracht en leren van misstappen komt naar voren in ontwikkel een growth mindset en maak fouten. Succes vereist het juiste gezelschap: omring je met de juiste mensen. En stabiliteit? Dat vind je in een fundament van goede gewoontes. Samen vormen ze de hoekstenen van professionele en persoonlijke groei. 

16:50 Q&A met Martijn Mondria 

17:05 Afsluiting, evaluatie & komende events 

17:15 Borrel