Hoe Avebe en People & Analytics datagedreven HR implementeren

Terug naar agenda
Wissen
Veelgestelde vragen

Waarom wordt er een factuuradres gevraagd? Wie ontvangt de tickets na reserveren? Wat zijn ledentickets?

Afmelden

Afmelden voor een event kan door te mailen naar events@samenwerkingnoord.nl, minimaal 24 uur van tevoren.

Indien je je niet tijdig afmeldt, volgt er een factuur ter waarde van het niet-ledenticket (let op: alleen van toepassing indien er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets).

Legenda


30 juni

15:30 – 16:30 uur

Door Geertje Dam en Giena Klaassens

Dit event wordt georganiseerd door het kennisnetwerk HR Analytics (een samenwerking van NVP, Noorderlink en Samenwerking Noord). In deze HR analytics webinar vertellen Giena Klaassens, HR Director Talent Management bij Avebe, en Geertje Dam (van People & Analytics) hoe zij data gedreven HR implementeren bij Avebe met de tool TAEM.io. Geertje Dam is een resultaat gedreven data psycholoog en expert in (Global Top) talent & team analytics en crisismanagement.

Beschrijving

Geertje Dam bouwde een algoritme voor het identificeren, benchmarken en volgen van Global Talent en voor het samenstellen van teams die de bedrijfsresultaten maximaliseren en binnen 6 maanden een doorbraak realiseerden. Geertje ontwikkelde het Corporate Identity Model (CIM) een raamwerk dat inzicht geeft in hoe persoonlijkheid bedrijfsresultaten beïnvloedt. Met de app TAEM.io worden deze inzichten (algoritmen) gebruikt om mensen, teams en organisaties te analyseren en evidence-based inzichten te krijgen, toekomstige bedrijfsresultaten en resultaten te voorspellen zodat de organisatie kan handelen en aanpassen.

Extra informatie
Ticket

Online ticket (gratis)

Event Details

Event Details

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 29 juni

Datum: 30 juni 2021

Aanvangstijd: 15:30 CEST

Eindtijd: 16:30 CEST

Locatie: Online (zie link in ticket)

Ledentickets en niet-ledentickets
In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.