Werken tijdens en na de coronacrisis

18 juni om 16.00 uur

Connect.frl en Samenwerking Noord organiseren samen met NoordZ de digitale bijeenkomst ‘Werken tijdens en na de coronacrisis’.

Tijdens deze webinar willen we samen met jou gaan ontdekken wat de effecten zijn van de coronacrisis op ons werk, nu en na de coronaperiode.

Vragen die we graag met jou willen bespreken zijn:

  1. Welke maatregelen hebben we genomen of gaan we nog nemen om het bedrijf draaiende te houden?
  2. Wat zijn de lessons learned?
  3. Zijn we anders gaan werken, en zo ja, hoe dan?
  4. Willen we weer terug naar het ‘oude normaal’?
  5. Wat kunnen we juist nu van elkaar leren?

Ook gaan tijdens de webinar drie gasten hun ervaringen delen. Doel is om van elkaar te leren.

Programma

Programma Moderator Ate van der Meer, trotse eigenaar en chef bij Snakeware. Al ruim 25 jaar ondernemer bij Snakeware met hart voor hardware en Snakeware. Cloud.

Interactieve verhalen door:

Stef, Jet-Stream, ik was een pionier op het gebied van internetvideo- streaming in 1994 en bouwde Jet-Stream.com. Nu ook Streaminar.com beschikbaar. Ik ben ook actief in promotie, via verschillende initiatieven zoals de NOO en wilde campagnes.

Toine, Snakeware, altijd ondernemend. Zorgt voor toegevoegde waarde bij organisaties met zijn online consultants. Bestuur Fries Scheepvaart Museum en lid van de commissie Achtergestelde Innovatielening Rabobank Noord Nederland.

Benjamin, Frank.BV, vader van 2 dochters en sinds zijn 15e ondernemer. Inmiddels voor Frank, waar meer dan 150 mensen werken. Daarnaast is hij investeerder, lid van de investeringscommissie van de NOM en commissaris bij Forum Groningen en Stichting Cedin.

Afsluiting door optreden van Showrona