MovieLearning: ‘Competentieontwikkeling en persoonlijk leiderschap’ met aansluitend een webinar van Manfred van Doorn

Samenwerking Rijk Noord (SRN) biedt leidinggevenden in het Noorden aan om gebruik te maken van MovieLearning en daarmee – juist nu – de kans te pakken om vaardigheden bij te spijkeren en nieuwe inzichten op te doen. Voor leden van Samenwerking Noord zijn er 50 plekken beschikbaar. 

MovieLearning is een tool waarmee je aan de hand van inspirerende filmfragmenten leerervaring opdoet over onder meer leiderschap, persoonlijkheidsontwikkeling en teamwork. De courses zijn narratief van opzet en daardoor begrijpelijk, leerzaam én boeiend. Je leert spelenderwijs, op momenten dat het jou het beste uitkomt. Meer informatie over de specifieke course die wij je aanbieden vind je op de site van MovieLearning.

Aanbod van SRN
Je krijgt een maand lang toegang tot de course ‘Competentieontwikkeling en persoonlijk leiderschap’. Jij kiest zelf wanneer je welke filmfragmenten wil bekijken. Bovendien kan je op donderdag 28 mei een webinar volgen van leiderschapsexpert Manfred van Doorn. Na afloop van dit online seminar kun je nog gericht twee weken gebruik te maken van deze course. Het webinar maakt gebruik van de course, dus het is noodzakelijk de course te volgens als je aan het webinar wilt deelnemen.

Aanmelden
Je kunt kosteloos aan deze online course deelnemen door vóór 11 mei onderstaand formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van Samenwerking Rijk Noord. Na de sluitingsdatum ontvang je van Double Healix de nodige instructies voor toegang tot de MovieLearning en het webinar.

Leiderschap in de regio
Publiek leiderschap is een van de zeven focuspunten in het Strategisch personeelsbeleid Rijk. Volgend uit dit beleid staan managers voor de uitdaging om “een wederkerige arbeidsrelatie met medewerkers” te ontwikkelen met “een gedeelde verantwoordelijkheid om hen te ondersteunen in hun loopbaanoriëntatie.” Waar mogelijk ondersteunt SRN leidinggevenden en HR-specialisten in het Noorden om deze opdracht waar te maken.