ICT Day 2020

16 december van 13.00 tot 17.00 uur

Het online event

Op 16 december vindt het grote hybride ICT event plaats, waarbij organisaties en studenten worden samengebracht door een interactieve online middag. U kunt kennis uitwisselen en wie weet ontmoet u uw toekomstige stagiair of medewerker.

INVULLING EVENEMENT

Bij het evenement staat het creëren van connecties centraal.
Het evenement bestaat uit de volgende drie onderdelen:

1. Share your knowledge

Kennis wordt op verschillende momenten gedeeld. Allereerst gebeurt dit door een lezing van een verassende spreker. Daarnaast gaan organisaties met studenten het gesprek aan over de nieuwste ontwikkelingen in de ICT-wereld. Tevens zijn er stellingen bedacht, om inzichten uit te wisselen tussen organisaties en studenten.

2. Use your brains

Tijdens dit event wordt de mogelijkheid geboden om als organisatie een interessant  vraagstuk voor te leggen of workshop te organiseren aan de deelnemende ICT-studenten.

3. Interaction

De afsluiter van de dag betreft een
netwerkborrel om nieuwe connecties te maken.

WAT VRAGEN WIJ VAN U?

Zoals aangegeven zijn er workshops. Wij nodigen u van harte uit om een workshop te geven. Op deze manier maakt u uw organisatie zichtbaar en kunt u de interactie aangaan met de student. U heeft alle vrijheid om zelf invulling te geven aan de workshop. Voor het geven van een workshop is een tijdsbestek van 60 minuten beschikbaar.

Workshop geven?

Wanneer u geïnteresseerd bent in het verzorgen van een workshop kunt u uw workshop aanmelden middels onderstaand formulier.Dit kan uiterlijk tot 1 december.

    WAT VALT ER TE HALEN?

    Er valt op verschillende manieren wat te halen deze dag. Zo wordt er kennis gedeeld over de nieuwste ontwikkelingen in de ICT wereld. Ook kunt u een kijkje nemen in de keuken bij andere deelnemende organisaties. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met de huidige ICT-student, om erachter te komen hoe zij opgeleid worden en waar de studenten zich vooral mee bezig houden in 2020. Door tijdens de netwerkborrel contact te leggen met studenten, vergroot u de kans om een nieuwe potentiële stagiair of zelfs een nieuwe medewerker te vinden!