Smart Building – de praktijkcase TU Delft

Terug naar agenda

Dit event is volgeboekt of al geweest.

Info

Via onderstaande links kunnen we je verder helpen als je vragen hebt over events.

Legenda


4 juli

Feithhuis, Groningen

15:00 – 17.00 uur

In deze presentatie wordt vanuit een praktijkcase de aanpak, de geleerde lessen en de mogelijkheden van een Smart Building uitgelegd door onze ledenorganisatie Ventus. De kantooromgeving verandert en daarmee ook de inrichting (o.a. hybride werken). Het aantal werknemers dat op afstand werkt, neemt toe. Dit vraagt om een andere aanpak van de kantoorinrichting, maar ook het gebouw. Smart buildings spelen hierin een cruciale rol.

Beschrijving

In deze (deels interactieve) presentatie nemen Edwin Koose (Algemeen Directeur) & Tim Groeneveld (Systeemarchitect gebouwautomatisering/ netwerk architect) van Ventus de deelnemers mee in het beantwoorden van de volgende vragen: Wat is een Smart Building? Welke lessen zijn er geleerd binnen de praktijkcase TU Delft? En hoe zou u kunnen starten met dit onderwerp? 

Programma 

15:00 Welkom & bepalen informatiebehoefte genodigden 

15:10 Praktijkcase TU Delft 

16:45 De rol van de afdelingen (Facility Management & ICT) 

16:45 Vragen en antwoorden    

16:55 Afsluiting  

Deze presentatie geeft handvatten en is van toegevoegde waarde voor facility- en vastgoedmanagers, gebouwbeheerders en ICT-ers, maar ook voor managers die aan de vooravond staan om strategische beslissingen te nemen t.a.v. renovatie of nieuwbouw.  

Ticket

Ledenticket

Event Details

Aanmelden kan tot en met 30 juni voor het ontvangen van een naambadge.

Datum: 4 juli 2023

Aanvangstijd: 15:00 CEST

Eindtijd: 17:00 CEST

Locatie: Feithhuis, Martinikerkhof 10, 9712 JG Groningen

In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.