Online Data Event

Ons geplande Datafestival op 24 september a.s. laat door COVID-19 helaas nog even op zich wachten! We hopen dat we in het voorjaar van 2021 weer bij elkaar mogen komen en dat we dan samen met jou dit festival mogen beleven. Maar niet getreurd! We hebben op 24 september iets anders interessants voor je in petto: een Online Data Event! Met dit event willen we je alvast een doorkijkje geven naar het Datafestival van komend voorjaar.

Onze hoofdspreker is Jim Stolze. In een speciale presentatie geeft Jim een update over de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI. Kunstmatige intelligentie (AI) wordt de belangrijkste technologische ontwikkeling van onze generatie genoemd en is te belangrijk om alleen aan tech-bedrijven over te laten! Iedereen moet erover weten, omdat het onze toekomst in grote mate zal beïnvloeden. Hoe houden we het eerlijk? En hoe zorgen we ervoor dat de technologie de mens dient en niet andersom? Jim geeft praktische tips die van belang zijn voor iedereen die te maken krijgt met “data-gedreven” werken.

Onder leiding van Dagvoorzitter Femke Wolthuis gaat Jim vervolgensmet deskundigen in discussie. Jij bent van harte uitgenodigd aan de discussie deel te nemen.

24 september • 10.30 tot 11.30 uur
Hybride Event

Wil je de uitzending bijwonen? Meld je dan hier aan. Een paar dagen voor de uitzending sturen we je de link waarmee je de uitzending kunt volgen. Heb je collega’s of andere bekenden waarvan je denkt dat de uitzending voor hen interessant is, stuur dan vooral de link door!

Direct deelnemen