Webinars

Onderstaand zie je de webinars van Samenwerking Noord waar je aan kunt deelnemen. We houden je met behulp van herinneringsmails op de hoogte, zodat je je webinar niet onverhoopt kunt missen.

Voor leden organiseren wij ook events. Deze kun je vinden en gratis reserveren via de agenda.

De maatschappelijke en technologische impact van de ‘Coronatijd’.

Het coronavirus en de maatregelen om dit virus te bestrijden houden op dit moment de wereld in z’n greep. Gelukkig lijkt het erop dat de genomen maatregelen langzamerhand een positief effect beginnen te krijgen, dit is hoopvol. Deze tijd brengt ook met zich mee dat er nieuwe ontwikkelingen op gang komen zoals meer online onderwijs en meer digitaal overleggen waar nodig. We rijden letterlijk niet meer over naar toe. En er komen gelukkig veel nieuwe en innovatieve ontwikkelingen op gang in de samenleving, vanuit een sterk saamhorigheidsgevoel.

We kunnen dan ook gerust stellen dat deze coronatijd een aantal maatschappelijke en technologische ontwikkelingen met zich meebrengt, danwel versnelt. Om hier goed op aan te sluiten biedt Samenwerking Noord een aantal webinars aan die te maken hebben met deze ontwikkelingen, variërend van technologie tot ‘hoe blijf je fit en actief in deze tijd’.

We nodigen onze leden graag uit actief mee te doen met deze webinars.

Aanstaande webinars

Terugkijken

Thema Vitaliteit

Kennisnetwerk Data Science
Deep Learning met Centernet

Op 20 mei organiseerde het kennisnetwerk Data Science van Samenwerking Noord een webinar over Deep Learning met CenterNet. Het webinar werd verzorgd door Andrei Petreanu. Ruim 30 deelnemers hebben het webinar gevolgd en waren zeer enthousiast over deze opzet en inhoud. Voor het kennisnetwerk Data Science een goede reden om in de toekomst vaker vergelijkbare webinars te organiseren.
Heb je ideeën/ suggesties voor een volgend webinar, neem contact met ons op

Terugkijken
Thema Vitaliteit

Alfa College
Bewegen en vitaliteit in praktijk

Door Habib Kazemi

We weten allemaal dat sport en bewegen gezond is. Voor een gezonde lifestyle moeten we vooral in beweging blijven. Habib Kazemi, docent aan het alfa college sport en bewegen en oud bondscoach taekwondo, zal je gedurende 30 minuten meenemen in zijn verhaal over waarom sporten zijn leven heeft veranderd. Waarom is sporten nou zo belangrijk, wat doet het met ons brein en waarom moeten we massaal gaan sporten. Nieuwsgierig? Bekijk de video.

Terugkijken
Thema Digitaal Samenwerken

Quint
Experience Classes

Serie van 10 webinars

We zijn in korte tijd ongevraagd een virtueel team geworden, gelijktijdig blijft het werk het werk. We moeten dan ook met z’n allen een nieuwe manier van samenwerking in het team en tussen teams uitvinden om onze klanten optimaal te helpen. We zien naast veel experimenteren ook nu al de behoefte om samenwerken structureel beter te doen. Het zijn deze ervaringen en inzichten die we willen delen in een serie van experience classes. In deze Experience classes hebben we geen antwoorden op alle vragen maar delen we onze ervaringen bij functionerende en startende teams. We nemen u mee op onze reis. We zijn nog niet op het eindpunt maar zien inmiddels wat wel en niet werkt.
Deze Experience classes zijn live opgenomen en duren ongeveer 30 minuten. U kunt ze op ieder voor u geschikt moment volgen of opnieuw bekijken.

Terugkijken

Webinar geven?

We hebben alle informatie voor het geven van een webinar voor je op een rij gezet, zodat je snel aan de slag kunt.

Doorgaan