19 juni • 13.00 – 16.30 uur

Ronde tafel ‘Back to work na corona; wat zijn de securityrisico’s?’

Welke securityrisico’s moeten we beperken als we weer allemaal op kantoor gaan werken?

De recente ontwikkelen tijdens de huidige COVID-19 crisis hebben ervoor gezorgd dat remote werken heel snel is ingeburgerd. Dit brengt, naast belangrijke voordelen, ook allerlei risico’s met zich mee, zowel op de korte als op de lange termijn. Het thuiswerken verbreedt het dreigingsland-schap, laat de aandacht op de werkomgeving verslappen en vergt andere maatregelen om in control te blijven. Dat geldt voor dit moment, nu grote groepen medewerkers vanuit huis werken, maar ook straks, als zij met hun werkplekken weer terug naar de organisatie komen. Er zullen dan nieuwe uitdagingen aan het licht komen waar we niet eerder mee te maken hebben gehad. Wij vinden het belangrijk om met elkaar voorbereid te zijn op die nieuwe uitdagingen.

Uitnodiging voor de virtuele Ronde tafel
Daarom nodigen Samenwerking Noord en Ordina u uit voor een virtuele Ronde tafel-sessie ‘Back to work na corona; wat zijn de securityrisico’s?’, waarin we met elkaar de risico’s in kaart brengen die we moeten beperken als we weer allemaal op kantoor gaan werken. Daarnaast helpen we elkaar met het vinden van oplossingen zodat u proactief maatregelen kunt treffen. Deze Ronde tafel houden we op vrijdag 8 mei.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze Ronde tafel door middels onderstaand formulier. U ontvangt van Ordina een bevestigingsmail met de details om deel te nemen. Uiteraard vindt deze Ronde tafel digitaal plaats, u kunt dus vanaf uw thuiswerkplek meedoen met de discussie.

Let op: we hebben maximaal 10 plekken beschikbaar voor deze sessie. Bij meer interesse organiseren we meer Ronde tafels. Voor deze eerste sessie nodigen wij specifiek leidinggevende securityspecialisten en security-adviseurs zoals CIO, CISO en ISO binnen de leden van Samenwerking Noord uit.

Inhoud virtuele Ronde tafel
In een twee uur durende sessie gaan we met een aantal securityspecialisten uit het in discussie om de risico’s te identificeren die gaan spelen in de periode na de crisis. We wisselen met alle deelnemers kennis uit over te treffen maatregelen en geven een inkijkje hoe wij als Ordina tegen deze risico’s aankijken.

Deelnemers van Ordina: Vincent Meijer: Met meer dan 20 jaar ervaring binnen IT en Security heeft Vincent vele uitdagen-de cybersecurity projecten gedaan voor aansprekende organisaties in binnen- en buitenland. Naast de rol van Group CISO voor Ordina Benelux vervult Vincent ook de rol van Business Direc-teur Cybersecurity & Compliance voor Ordina Benelux. Vanuit die twee invalshoeken kan hij waar-devolle inzichten delen over de uitdagingen en oplossingen waar hij dagelijks mee geconfronteerd wordt.

Dimitri van Zantvliet Rozemeijer: Dimitri is senior principle expert Cybersecurity & Compliance bij Ordina. Hij is ruim twee decennia actief in het vakgebied en wordt sinds februari 2019 ingehuurd als CISO en manager Strategie/Privacy/Security door de gemeente Haarlemmermeer.

Agenda
13.00 – 13.15: Introductie
13.15 – 13.30: Kennismaking deelnemers
13.30 – 14.45: Risico-inventarisatie en discussie
14.50 – 15.00: Afsluiting en vragenrondje

Wij hopen u op vrijdag 19 juni te spreken! Mocht u nog vragen hebben over de Ronde tafel, dan kunt u contact opnemen met Samenwerking Noord.