VIDEO: Geslaagde Blockchain Meetup in de Energy Barn

De Hanzehogeschool Digital Society Hub was onlangs gastheer van een druk bezochte Blockchain Meetup. De Meetup vond plaats in de Energy Barn van de Hanzehogeschool Groningen en is een initiatief van de groep ‘Learn Blockchain Technology Together’. Bekijk hier een videoverslag van de informatieve bijeenkomst, waar op een interactieve wijze dieper werd ingegaan op het begrip Blockchain.

Joost van Keulen, wethouder Economische Zaken, was ook bij de avond aanwezig en sprak over het belang van digitalisering voor de stad Groningen. Carine Joosse, CIO bij de Hanzehogeschool, gaf aan op welke thema’s de Hanzehogeschool al is aangehaakt bij het onderwerp blockchain.

Roland Hiemstra, programmadirecteur van de innovatiewerkplaats Digital Society Hub over de Meet up: “Deze Meet ups zijn belangrijk voor de verbinding tussen onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid. Wat wordt de impact van Blockchain en hoe kunnen we samen met onderzoekers, docenten en studenten werken aan concrete blockchain projecten in de innovatiewerkplaats?”