Update coronavirus en maatregelen omtrent onze events.

Update coronavirus en maatregelen omtrent onze events.

Als gevolg van het recente nieuws over het coronavirus willen we je op de hoogte houden over de maatregelen die we nemen rondom onze events. Voorlopig gaan alle evenementen door zoals gepland. We zullen echter voorzorgsmaatregelen nemen om de potentiële verspreiding en overdracht van het virus actief te beheersen. Daarom vragen we al onze deelnemers, die naar risicovolle gebieden zijn gereisd en mogelijk zijn blootgesteld aan het virus, om hun deelname te annuleren.

Houd er rekening mee dat we de laatste berichten nauwlettend volgen. De actuele status van de events van Samenwerking Noord vind je in de agenda. Indien je je hebt opgegeven voor een event en deze wordt geannuleerd of verplaatst, dan word je hier per mail over geïnformeerd.

Voor ieder event volgen wij de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken je de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Het is belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

In de persconferentie op 21 april heeft de regering besloten dat evenementen geen doorgang mogen vinden tot en met 1 september. Daarom annuleren wij in ieder geval deze evenementen.

We houden het advies van het RIVM dagelijks in de gaten en ondernemen aan de hand hiervan de benodigde acties.