Update coronavirus en maatregelen omtrent onze events.

Studenten ook welkom in Google’s Digitale Werkplaats

MBO-, HBO- en universitaire studenten uit de omgeving van Groningen zijn welkom tijdens een extra bijeenkomst van de Digitale Werkplaats van Google in de Suikerfabriek in Groningen op 16 maart.
Op 14 en 15 maart aanstaande vindt eerst de Digitale Werkplaats voor ondernemers plaats in de Suikerfabriek in Groningen. Daarvoor hebben zich al meer dan 1300 ondernemers aangemeld.

Naast de ondernemers nodigt Google in Groningen nu ook studenten uit om deel te nemen aan de Digitale Werkplaats, waarbij de nadruk ligt op digitale vaardigheden voor de toekomst. Op 16 maart zal er daarom een halve dag worden georganiseerd speciaal voor studenten van het MBO, HBO en Universiteit in de omgeving van Groningen.

De Digitale Werkplaats voor studenten bestaat uit gratis sessies waarbij studenten op een praktische en laagdrempelige manier digitale vaardigheden krijgen aangereikt die ze kunnen toepassen in hun latere werkende leven. De onderwerpen die aan bod komen, hebben betrekking op online zichtbaarheid en ‘meten is weten’.