RDW Techday 2018: meld je aan en ‘be future ready’

Op 10 april is het alweer tijd voor de tweede editie van de RDW Techday. Net als vorig jaar staat het programma weer bol van de interessante presentaties en workshops over de laatste technologische ontwikkelingen. En hoewel de Techday eigenlijk een intern kennisevent is, maakt de RDW graag een uitzondering voor zijn Samenwerking Noord-partners: ook dit jaar is een aantal plekken exclusief gereserveerd voor medewerkers van Samenwerking Noord-leden. Aarzel dus niet en meld je snel aan!

De presentaties en workshops tijdens de Techday zijn gericht op ICT professionals. Ook dit jaar heeft de RDW weer een leuk en onderhoudend programma samengesteld, met ervaren sprekers en een interessante keynote: Niall Merrigan, Head of CyberSecurity bij Capgemini in Noorwegen. Hij opent de RDW Techday met de lezing ‘Hacking the Human OS’.

Verder zijn er vier rondes met lezingen, verdeeld over zes verschillende tracks. Die tracks zijn:

  • Infrastructuur
  • Apps
  • Inspiratie
  • Collaboration
  • Workshops

Een overzicht van alle sessie en de sprekers is te vinden op de RDW Techday site.

Plaats en tijd

De RDW Techday vindt plaats op 10 april bij het Van der Valk Hotel in Hoogkerk. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer (P+R). Het programma duurt de hele dag, van 09.00 uur tot 17.00 uur. Aansluitend wordt een borrel georganiseerd. Deelname is kosteloos.

Inschrijven

Samenwerking Noord leden kunnen zich aanmelden bij Greetje Brinksma via g.brinksma@samenwerkingnoord.nl. Vermeld in de e-mail je voor- en achternaam, organisatie en e-mailadres. Zodra RDW je naam heeft doorgekregen, ontvang je via de mail een inschrijflink. Na inschrijving kun je je ook direct aanmelden voor de verschillende sessies.

Inschrijven kan tot en met 3 april. Wacht niet te lang met het aanmelden, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie over de RDW Techday kun je mailen naar Esmé van der Zijde via RDWtechday@rdw.nl.