Programma Agile Congres gepubliceerd

Het programma van het Agile congres, dat Samenwerking Noord op vrijdag 11 november in het provinciehuis Groningen organiseert, is rond. Het thema van dit congres is ‘Tomorrow’s way of life: from Agile IT to Agile Business’.

Centraal thema
Voor dit thema is gekozen, omdat de transitie naar een agile organisatie een zaak is van IT én business. En hier zit tevens de uitdaging. Niet alleen op technisch gebied, maar zeker ook op managementgebied. Tijdens dit congres wordt de transitie zowel vanuit IT áls vanuit de business benaderd.

Keynotes
Als keynote sprekers heeft de organisatie Arie van Bennekum en Sander Duivestein weten vast te leggen. Arie van Bennekum is een autoriteit waar het gaat om agile werken en is één van de mede-auteurs van het Agile Manifesto. Lees ook het  interview dat Arie exclusief voor dit congres heeft gegeven. Sander van Duivestein is geen onbekende binnen Samenwerking Noord. Deze bevlogen trendwatcher sprak ook tijdens het in juni gehouden congres over Internet of Things. Ook over zijn inbreng verscheen een artikel op deze site.

Enorme keuze
Het congres biedt een enorme keuze aan interessante presentaties en workshops, waarbij veel praktijkvoorbeelden langskomen. Bezoekers kunnen in 3 rondes een keuze maken uit maar liefst 19 verschillende sessies. De sessies zijn opgebouwd rondom 3 thema’s: ‘Agile en Organisatie’, ‘Agile en Teams’ en ‘Agile en Business’. Er is dan ook volop gelegenheid om tijdens het congres kennis en ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen.

Meer informatie
Voor meer informatie of aanmelding: kijk op de congrespagina.

Terugblik op het Agile congres 2015