Opleiding HBO-ICT in deeltijd start in september

De Hanzehogeschool Groningen begint in september met een flexibele HBO-ICT opleiding. Het betreft een brede HBO-ICT opleiding van het Instituut voor Communicatie, Media & IT, zo meldt de website van de IT Academy Noord-Nederland. 

Het instituut biedt een flexibele HBO-ICT opleiding aan waarvan onderdelen ook modulair te volgen zijn. De opleiding betreft het analyseren, adviseren, ontwerpen en beheren ten aanzien van informatiesystemen. Na afronding van deze vierjarige deeltijdopleiding heeft men een brede HBO-ICT opleiding. Tijdens de opleiding krijgen cursisten componenten uit Business IT & Management (BITM), Software Engineering (SE) en Network & Security Engineering (NSE).

Het curriculum van het HBO-ICT deeltijd programma is afgestemd op de wensen uit het werkveld. Zodoende weten de deelnemers zeker dat de kennis en ervaring die ze opdoen van de hoogst mogelijke relevantie zullen zijn. Colleges zijn vanaf 3 september op maandags van ’s middags half twee tot ’s avonds half tien.

Wie de studie succesvol afrondt ontvangt u het diploma “Bachelor of Science” van de Hanzehogeschool Groningen. De brede basis die u legt tijdens deze studie zal een sterke impuls geven aan een carrière.

Voor meer informatie: https://www.itacademy.nl/opleidingen/hbo-ict