Noorderlink en Samenwerking Noord verzorgen seminar: ‘Digitalisering, hoe raakt me dat?’

Ontwikkelingen op ICT-gebied als digitalisering, robotisering, kunstmatige en cognitieve intelligentie en bijvoorbeeld 3D-printing zullen enorme invloed hebben op de arbeidsmarkt, op processen, procedures, werkwijzen, opleidingen, werving en selectie en ook andere aspecten van HRM. Dan is het nuttig wanneer enerzijds IT-bedrijven en anderzijds HRM-afdelingen daarover in gesprek komen. Vandaar dat Samenwerking Noord en Noorderlink de handen ineen hebben geslagen en juni hebben uitgeroepen tot maand van de digitalisering. Met als grote finale een uitgebreid seminar op 27 juni waar ICT en HRM elkaar op alle vlakken zullen raken!

Het seminar vindt plaats in congrescentrum Het Kasteel in Groningen. Keynote speakers zijn Jarno Duursma met de allernieuwste insights uit Silicon Valley en Nick Stevens met de lezing ‘Learning how to move towards an unknown future’.

De workshops behandelen onderwerpen als digitale transformatie en Agile werken, Quantified Self en HRM, Zero e-mailbeleid, Hoe revolutionair is ‘blockchain’ nu echt?

Het volledige programma met alle 12 workshops en een link naar het aanmeldformulier vind je hier.