NOO lanceert nieuwe netwerkclub voor online startups in Noord-Nederland: Yes!

Er staat een nieuwe generatie online ondernemers op in Noord-Nederland: eigenwijze ondernemers met een duidelijke visie, uitgesproken ambitie en een wil om te werken aan een betere wereld. Om deze groeiende groep startups te verbinden, richtten Yorick Voorthuijzen, eigenaar van digital marketing bureau Tomorrowmen en Freya Liemburg, eigenaar van digital marketing bureau Flocker, Young Entrepreneurs & Startups op, kortweg Yes!.

Yes! verenigt oprichters van digitale bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe die minimaal één jaar ondernemerservaring hebben en een duidelijke ambitie om te bouwen aan zowel hun bedrijf als een betere wereld.

“Great minds think alike!”, zo zegt Yorick Voorthuijzen. “Daarom komen wij elke drie maanden bij elkaar. We wisselen kennis en ervaring uit, sparren over serieuze ondernemerszaken en filosoferen over de digitale wereld van morgen.” Freya Liemburg vult aan: “Sharing is caring! Onze ‘ik-heb-het-nog-nooit-gedaan-dus-ik-denk-dat-ik-het-wel-kan-mentaliteit’ is het basisingrediënt voor een perfecte avond borrelen.”

“We zijn de eerste generatie die is opgegroeid met digitale techniek. Digital natives met de wereld in onze broekzak. We gaan niet voor het snelle geld, maar werken aan een betere maatschappij. We ontwikkelen revolutionaire concepten met als doel de wereld te veranderen. Vernieuwend, tegendraads en met een duidelijke visie”, aldus de oprichters.

Yes! is in 2018 op initiatief van Marco de Jong & Sander Prinsen van de Noordelijke Online Ondernemers (NOO) gestart. De besturen van Yes! en de NOO werken dan ook nauw samen en er wordt geschakeld tussen onderlinge netwerken. Daarnaast vindt eens per jaar een gezamenlijk evenement plaats.

Yes! is in eerste instantie op invitation only. In de toekomst zal het netwerk voor een bredere groep ondernemers worden opengesteld.

Voor meer informatie, ga naar yesdigital.nl.