Nieuwe programmamanager Linn Zuidema start in september

Vanaf half september komt Linn Zuidema het kernteam van Samenwerking Noord versterken. Linn heeft rechten gestudeerd aan de RUG en was de afgelopen jaren werkzaam bij Noorderpoort. We zijn erg blij dat we haar kunnen begroeten zodat we ons groeiende netwerk van ledenorganisaties nog beter kunnen bedienen.

Linn verheugt zichzelf ook op de samenwerking:

“Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking. Als voormalig privacy specialist bij Noorderpoort heb ik in de contacten met collega’s van andere onderwijsinstellingen zelf mogen ervaren hoe waardevol kennisdeling is. Het mooie aan Samenwerking Noord vind ik dat die samenwerking over sectoren heen gaat, van overheid tot ICT-dienstverleners: overal kunnen we van elkaar leren”. 

Het precieze takenpakket van Linn zal nog worden samengesteld in overleg met de beide andere programmamanagers. Zij zal voor vier dagen per week werkzaam zijn voor Samenwerking Noord.

“Ik kijk ernaar uit om de verschillende ledenorganisaties van Samenwerking Noord beter te leren kennen en om als verbindende factor mijn steentje bij te mogen dragen aan het oplossen van vraagstukken die bij hen spelen”.