Mini masterclass ‘digitale transformatie’

De werkvloer digitaliseert als nooit tevoren. Zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector zijn online klantenservices en digitale loketten niet meer weg te denken. Maar hoe zouden we het vinden als robots een rol gaan spelen in ons dagelijkse werk?

Kunstmatige hulpjes op de werkvloer vormen nu nog vaak een bedreiging voor werkenden. Maar in hoeverre kunnen robots daadwerkelijk ons werk overnemen? En hoe handig blijken zij in de praktijk?

Prof. dr. Jenny van Doorn van de Rijksuniversiteit Groningen is expert op gebied van robotisering bij digitale transformatie. Tijdens haar lecture* op 16 maart a.s. – georganiseerd door de University of Groningen Business School (UGBS) en het Groningen Digital Business Centre (GDBC) – zal zij meer vertellen over het functioneren van robots in de publieke dienstverlening, en of we dit eigenlijk wel moeten willen.

Ook zal spreker Robbert Rietveld, directeur innovatie en strategie bij de Nationale Politie aanwezig zijn om te vertellen over de ervaringen met robots binnen de politie.

Meer informatie en aanmelden

* dit event is tevens een voorproefje op de UGBS-masterclass ‘Digitale Transformatie voor bestuurders’