Meld je aan! Samenwerking Noord zoekt teamleden voor Odyssey Hackathon

Samenwerking Noord wil dit jaar met een eigen team deelnemen aan de grootste blockchain-hackathon ter wereld: Odyssey. Op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen zullen deelnemers van over de hele wereld van 11 werken aan innovatieve toepassingen voor Blockchain-technologie. Team Samenwerking Noord beschikt met Pauline Emaar (UMCG) al over een captain, maar zij is nog op zoek naar een ‘bemanning’. 

Pauline is nog op zoek naar enthousiaste ontwikkelaars die bekwaam zijn (of willen worden) in het bouwen van blockchain-applicaties, maar ook designers, front-end developers, ondernemers/business developers en een potentiële launching customer/probleemeigenaar. Iedereen die werkzaam is bij één van de leden van Samenwerking Noord en zich in één van deze omschrijvingen denkt te herkennen, wordt uitgenodigd zich aan te melden als teamlid. Dat kan door een mail te sturen naar Pauline.

De Odyssey Hackathon kent vele uitdagingen, maar de tracks die voor Team Samenwerking Noord en Noord-Nederland de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden zijn ‘Protocol voor digitale toestemmingen‘, ‘Privacy Breach Detector‘, ‘Energie transitie‘ en ‘Virtual Power Plant‘.

De keuze voor een definitieve track en challenge laten we graag afhangen van de deelnemers. Dus ben of ken jij de persoon waar Pauline naar op zoek is, neem dan uiterlijk 21 februari aanstaande contact op en meld je aan!