Meet-up over Continuous Delivery: Hands off bij DUO

Software snel, goed en goedkoop maken: het is misschien wel de heilige graal van ICT. Meestal bijten deze drie doelen elkaar: wie iets snel wil doen, maakt fouten en zit met een minder resultaat. De oplossing is: het maakproces automatiseren. En dan niet alleen het bouwen en testen van software, maar ook het inrichten van de testomgeving of het overzetten van software. DUO gebruikt hiervoor de softwareontwikkelmethodiek Continuous Delivery. Deze staat op 1 juni centraal tijdens een meet-up in het het hoofdkwartier van de dienst in Groningen.

“Doe de dingen goed, en doe de goede dingen. Voorkom muurtjes tussen de verschillende disciplines met multidisciplinaire DevOps teams. Maak medewerkers T-shaped, zodat ze naast hun eigen vak ook de basics kennen van dat van mensen waar ze veel mee samenwerken. Werk Agile: vaker een kleine oplevering is minder riskant dan eenmalig een grote”, Aldus de organisatoren van de meetup.

“Bedenk: dé silver bullet bestaat niet. Je moet op allerlei vlakken dingen anders gaan doen. Om niets te vergeten, of last te krijgen van de zwakste schakel, is een kapstok onmisbaar. DUO gebruikt de softwareontwikkelmethodiek Continuous Delivery, het onderwerp van deze meet-up.”

De meet-up start om 16.00 uur. Parkeren, drankje en pizza zijn geregeld.

Meld je nu aan voor de meet-up