Masterclass: Optimale ondersteuning van de business door realtime meten & sturen | De Rechtspraak

De business schreeuwt om effectievere beschikbaarheid en inzet van informatie. Mede door deze behoefte maakt informatietechnologie grote sprongen. We werken nu (deels) Agile met IT- en BusDevOps-teams en we hebben enorm veel informatie in onze systemen. De Agile ontwikkeling hebben we nu redelijk op orde, toch lijkt het alsof we met name vanuit beheer lastig de connectie met de informatiebehoefte van de business kunnen maken.

Over deze Masterclass
In deze masterclass vertellen Quint en De Rechtspraak hoe u traditioneel IT-beheer kan transformeren tot een IT-organisatie die continu op de hoogte is van de impact van haar taak, en daardoor optimaal haar diensten kan leveren aan de organisatie. We staan stil bij de vragen hoe er gestuurd kan worden op bedrijfsvoering en gebruikservaring, op basis van de werkelijke prioriteit.

Klantcase Raad voor de Rechtspraak
Dennis Landman zal de transformatie van De Rechtspraak naar een door de business gedreven IT-organisatie toelichten. Deze transformatie is gevoed door de behoefte van De Rechtspraak om optimaal mee te kunnen bewegen met de wensen van de business en gelijktijdig te kunnen voldoen aan de kaders vanuit wet- en regelgeving. Dennis zal stilstaan bij de geleerde lessen, hoe systeem- en applicatiedata een bijdrage hebben geleverd aan een betere dialoog met de business en hoe de roadmap eruitziet.

Doelgroep
Dit event is interessant voor professionals die vanuit IT bezig zijn met het monitoren van de IT-omgeving en inzicht willen hebben in de mogelijkheden om de stap te zetten richting de bedrijfsvoering. Het is tevens interessant voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsvoering en de brug willen slaan richting IT.

Datum & locatie
• 20 maart 2020
• My Office Groningen, Winschoterdiep 50, 9823 AB Groningen

Programma
08:30u – 09:00u | Ontvangst
09:00u – 10:30u | IT-beheer in een business gedreven organisatie. Hoe verzamelen en gebruiken we de IT-gegevens
10:30u – 11:00u | Het gebruik en de inzet van tools
11:00u – 11:30u | Vragen en dialoog

Praktische informatie
Graag nodigen wij u uit om onze gast te zijn. U kunt zich kosteloos aanmelden. Collega’s zijn uiteraard ook welkom. Bij vragen over dit event kunt u contact opnemen met Kim Hajer via of kim.hajer@quintgroup.com.

Event geannuleerd vanwege coronavirus.