Lever een bijdrage aan ons Agile-congres 2023

Wil jij ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan het Agile-congres 2023? Dit is nu je kans! 

Het Agile-congres 2023 staat gepland op donderdag 15 juni in het Provinciehuis in Groningen. Het organisatieteam is al druk bezig en hebben in november al interessante thema’s geïnventariseerd voor de komende editie. Wil jij dit jaar ook een bijdrage leveren met jouw organisatie aan dit congres? Dit is je kans! Vul hieronder het formulier in en wellicht sta jij op het podium tijdens het Agile-congres 2023.

De sluitingsdatum voor het indienen van dit formulier is donderdag 9 februari. Het organisatieteam bekijkt daarna de ingezonden bijdragen en neemt vervolgens contact met je op. 

Uit de vragenlijst (die wij in november hebben uitgezet) zijn de volgende thema’s als interessant bevonden.  

 • Transformatie
  Met bijvoorbeeld de volgende vragen of onderwerpen: hoe start je, hoe meet je het, hoe maak je teams volwassen, hoe ga je scalen, welke transformatieaanpak gebruik je, visie etc.) 
 • Succesfactoren in de Agile-omgeving
  Met bijvoorbeeld de volgende onderwerpen die van invloed kunnen zijn: architectuur, security, finance, outsourcen, risico’s, externe partijen, etc.).  
 • ‘How to…’-sessies
  te denken valt aan retrospective, hoe om gaan met weerstand, liberating structures etc.  
 • (Persoonlijk) Leiderschap
  Met bijvoorbeeld de volgende onderwerpen: onderstroom, werkplezier, soft skills in Agile-teams, samenwerken, groepsdynamiek, de veranderen rol van managers, HR etc.   

Hierboven is een korte opsomming van onderwerpen en thema’s die de respondenten graag bij één of meerdere sessies terug willen zien. Je kan hier rekening mee houden bij het indienen van jouw bijdrage, maar dit hoeft niet per se. Mocht je een ander onderwerp hebben waarvan jij denkt dat dit interessant is of een succes (of faal) verhaal wilt delen met andere belanghebbenden, dan kan dit uiteraard ook.  

Hartelijke dank voor het indienen!  

Voor vragen kun je contact opnemen met de programmamanager Albina Koolhof-Vitochina.

  Bijdrage Agile-congres 2023






  Over de sessie