Leden Samenwerking Noord van harte uitgenodigd voor lancering Innovatie Netwerk App (INA)

Afgelopen november een team van zes studenten van de Hanzehogeschool de Battle of the Schools met hun idee voor de Innovatie Netwerk App, oftewel INA. Doel is om via dit platform mensen met elkaar in contact te brengen en zo onderwijsinnovatie te faciliteren en stimuleren. Om van INA een succes te maken, is medewerking van het bedrijfsleven essentieel. Daarom nodigt het team achter INA onder meer de leden van Samenwerking Noord van harte uit voor de lancering van de app op 7 februari.

Uitnodiging voor de lancering van INA, de Innovatie Netwerk App

Afgelopen november hebben wij (zes studenten van de Hanzehogeschool) de Battle of the Schools gewonnen. We deden dit aan de hand van een opdracht van Onderwijsinnovatie050 met INA, de Innovatie Netwerk App

Wat is INA?

INA is het platform om innovatie in het onderwijs te faciliteren door mensen in contact met elkaar te brengen. Binnen de app kunnen innovatieve ideeën, kennis en veel meer gedeeld worden.

Het platform heeft als doel de samenwerking binnen het onderwijs te versnellen, de lijnen tussen de instellingen te verkorten en een platform te creëren waar mensen samen kunnen komen.

Als je meer wilt weten over wat INA allemaal voor jou kan betekenen ga naar de website.

Waar hebben we jou voor nodig?

Er zijn zoveel fantastische ideeën en projecten binnen de Hanzehogeschool en het hele onderwijs, maar tijd en geld zijn vaak limiterende factoren. INA gaat mensen helpen om snel en gemakkelijk innovaties in het onderwijs te realiseren. Dit willen we onder andere doen door het mogelijk te maken voor bedrijven om op een simpele manier kennis te delen met studenten door uitdagingen te maken.

Wij zij van mening dat voor onderwijsinnovatie het bedrijfsleven essentieel is. Hierom nodigen wij jou graag hierbij uit om donderdag 7 februari deel uit te maken van de lancering van de eerste versie van INA – de Innovatie Netwerk App.

Tijdens dit evenement willen wij de eerste versie van de applicatie graag met je delen! Verder kun je deze middag op een creatieve manier de app zélf als eerste gebruiken. Dit samen, onder het genot van een hapje en een drankje, met mensen uit het Groningse onderwijsnetwerk.

Wil je meer informatie over dit evenement ga dan naar ina-app.nl/savethedate.

Verder komen wij graag ook bij jou langs om meer te vertellen over onze app in persoon.

Om contact op te nemen kunt u mailen naar info@ina-app.nl.