Leden Samenwerking Noord opnieuw welkom op Whisky Festival Noord-Nederland

Van 23 maart tot en met 25 maart vindt in de Groningse Der Aa-kerk weer het jaarlijkse Whisky Festival Noord-Nederland plaats, het grootste door vrijwilligers gerunde whisky festival ter wereld. Voorafgaand aan de officiële opening van het festival organiseert Samenwerking Noord een netwerkborrel voor haar leden, met een whiskyproeverij én bijpassende hapjes.

Het Whisky Festival Noord-Nederland is inmiddels toe aan zijn 13e editie. Vorig jaar kwamen er maar liefst 6000 mensen van over de hele wereld naar de Der Aa-kerk. Samenwerking Noord organiseerde in 2017 ook al een sfeervolle netwerkborrel voor haar leden. Dat beviel toen zo goed dat we dit jaar op herhaling gaan.

De leden van Samenwerking Noord zijn op vrijdag 23 maart om 17.00 uur welkom in de Der Aa-kerk. Voor de liefhebbers wordt dan een whiskyproeverij georganiseerd en daarnaast zorgt de chef-kok van het festival voor bijpassende hapjes. Aansluitend wordt om 19.00 uur het Whisky Festival Noord-Nederland officieel geopend en heeft u al als Samenwerking Noord-lid gratis toegang tot het programma.

Aanmelden voor de netwerkborrel kan door voor 9 maart een mail te sturen naar Samenwerking Noord-secretaris Harold van Emst. Er zijn in totaal vijftig plaatsen beschikbaar, dus weer er snel bij.