IT Academy viert eerste lustrum met conferentie tijdens Trendship

De IT Academy Noord-Nederland viert dit jaar alweer haar vijfjarig bestaan. ter gelegenheid daarvan wordt op 17 oktober, de tweede dag van Trendship 2019, een conferentie georganiseerd met als thema ‘De toekomst van de IT’er in Noord-Nederland’. De IT Academy nodigt de leden van Samenwerking Noord, vertegenwoordigers uit het onderwijs en organisaties en ondernemers uit om het profiel op te stellen van ‘de IT’er van de toekomst’.

Het programma van de conferentie sluit aan op het hoofdprogramma van Trendship in MartiniPlaza. “Wees welkom voor een compleet verzorgde en inspirerende dag met onder meer workshops, trendwatchers en een spectaculaire afsluiting”, aldus de IT Academy.

Trendship
Trendship creëert al jaren maatschappelijke impact, maar gaat dit jaar ‘next-level’. Trendship 2019 omarmt zichzelf meer dan ooit als een creatieve hub. Naast inspirerende sprekers tijdens het main-event ga je als bezoeker ook zelf aan de slag tijdens de sessie van IT Academy Noord-Nederland. Meer informatie over het programma volgt.

Houd 17 oktober alvast vrij in je agenda!
Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar esther.terpstra@itacademy.nl met daarin je contactgegevens, functie en de naam van de instelling waarvoor je werkzaam bent.

Vervolgens ontvang je t.z.t. een officiële uitnodiging met daarin onder andere het programma en een voucher-code om je aanmelding definitief te maken.