IT Academy sluit het jaar af met gratis college over blockchain

De IT Academy Noord-Nederland sluit op 19 december het jaar af met een gratis IT Academy college over blockchain voor professionals, studenten en werkzoekenden. Van 15.00 tot 17.00 uur geven voorzitter van Foundation for Law & ICT Kees de Vey Mestdagh en Product Development Director van Exact Johannes Brouwer een college over de ontwikkelingen, de zin en onzin van blockchain en hoe blockchain wordt toegepast in de praktijk. Dit inspirerende college vindt plaats in congres- en vergaderruimte Het Kasteel, dat beschikbaar is gesteld door Noorderpoort. 

Blockchain wordt gezien als een van de meest disruptieve innovaties van de afgelopen jaren en is de technologie die Bitcoin mogelijk maakt. Maar wat is nu precies blockchain? Wat is er mee mogelijk en is het voor iedereen even interessant? Tijdens deze zesde editie van IT Academy colleges wordt hierop door Kees de Vey Mestdagh, Ph.D., LL.M., BA. Psych, ingegaan. Daarnaast vertelt Johannes Brouwer, MSc, over hoe blockchain wordt toegepast in de praktijk.

IT Academy colleges is ontstaan om de innovatieve kracht van het Noorden te versterken en netwerken blijvend met elkaar te verbinden. Deze unieke colleges kenmerken zich door de nieuwste online/ICT-trends en ontwikkelingen en worden verzorgd door hoogleraren, docenten van de noordelijke kennisinstellingen en experts uit het werkveld. De colleges worden bezocht door een zeer divers publiek en zijn gratis toegankelijk.

Meer informatie over de sprekers, het programma en aanmelden? Dat kan op de website van de IT Academy.