IT Academy Noord-Nederland: leergang Functionaris Gegevensbescherming en training SCRUM Master

De IT Academy Noord-Nederland start op 20 april voor de tweede keer met de driedaagse opleiding Functionaris Gegevensbescherming. Daarnaast biedt het Groningse opleidingsinstituut op 12 en 19 april een tweedaagse training tot ‘SCRUM Master’.

De praktijkleergang Functionaris Gegevensbescherming biedt een uitstekende basis om de veranderende regelgeving op een praktische wijze toe te passen binnen een organisatie. Geen dikke boeken of ingrijpende procescontroles, maar een toepasbare toolkit waarmee je als Functionaris Gegevensbescherming organisaties gericht kunt helpen met bewustwording, compliance en het verantwoord omgaan met persoonsgegevens.

De tweedaagse training tot SCRUM Master is bedoeld om de deelnemers de essentie van het werken in SCRUM-teams bij te brengen, met de nadruk op de rol van SCRUM Master. Deelnemers maken kennis met de basisprincipes van Agile en SCRUM en brengen deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk, zodat ze na de training in staat zijn om hun eerste SCRUM-project te begeleiden.

Voor meer informatie over de cursussen en om je aan te melden, klik op één van de links hierboven of ga naar www.itacademy.nl.