IT Academy College gemist? Kijk dan nu de videoregistratie op de site van Samenwerking Noord!

Op dinsdag 7 februari vond de nieuwste editie van de IT Academy Colleges plaats. Het gratis college in Het Kasteel in Groningen stond ditmaal in het teken van Data Science en Machine Learning en is nu in zijn geheel terug te kijken op de site van Samenwerking Noord.

Wat is Data Science nou precies? Hoe verschilt dit van bijvoorbeeld business intelligence? Wat kan Data Science betekenen voor jouw organisatie? Deze vragen en meer werden tijdens het college beantwoord door Hanzehogeschool-docenten Talko Dijkhuis MSc. Na de pauze wijdde dr. Johan Blok uit over de ontwikkelingen rond Machine Learning.

De IT Academy colleges worden georganiseerd door de IT Academy Noord-Nederland. Zij organiseren de colleges om de innovatieve kracht van het Noorden te versterken en netwerken blijvend met elkaar te verbinden. De gratis colleges zijn uniek omdat hoogleraren en docenten van de noordelijke kennisinstellingen en experts uit het werkveld de nieuwste online/ict trends en ontwikkelingen bespreken. Ook is er altijd een netwerkborrel met een zeer divers publiek: ieder college is open voor medewerkers van overheden & bedrijven en voor studenten & werkzoekenden