Gemeente Groningen, GDBC en Samenwerking Noord organiseren busreis naar Hub.Berlin

Samenwerking Noord organiseert samen met het Groningen Digital Business Centre (GDBC) en de gemeente Groningen een driedaagse groepsbusreis naar Berlijn. Centraal tijdens het bezoek aan de Duitse hoofdstad op 10, 11 en 12 april staat een bezoek aan Hub.Berlin 2019, Europa’s meest interactieve festival op het gebied van digitaal ondernemen.

GDBC-projectleider Bas Baalmans nodigt leden van Samenwerking Noord op  enthousiaste wijze op zich voor de trip aan te melden: “Get inspired! Laat je inspireren op het grootste interactieve digitale festival voor ondernemen ter wereld! Ervaar deze unieke combi en leer andere digitale ambassadeurs en studenten van de Rijksuniversiteit – en daarmee het digitale ecosysteem van Groningen en omgeving – beter kennen beter kennen!”

Op woensdagochtend 10 april vertrekt de Groningse delegatie per bus vanuit Groningen. Na aankomst in Berlijn wordt er ingecheckt en ’s avonds volgt een gezamenlijk diner. Daarna staat een bezoek aan de ‘Club Night’ van de Hub.Berlin op het programma.

Donderdag toogt het gezelschap opnieuw naar Hub.Berlin voor een uitgebreide kennismaking met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie. Die middag is er een gevarieerd programma met een bezoek aan de stad, de ambassade en een aantal Duitse ondernemingen en/of universiteiten.

Vrijdagochtend vindt nog een ochtendprogramma plaats, waarna de delegatie weer in de bus stapt richting Groningen. Eenmaal terug in Stad wordt de trip op een feestelijke wijze gezamenlijk afgesloten.

De kosten voor deelname bedragen 400 euro per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen aan Bas Baalmans.
Ga voor meer informatie over Hub Berlijn naar www.hub.berlin of bekijk hieronder de YouTube-trailer van het event.