Empowering tomorrow! RDW Techday 2020

In verband met het Coronavirus is dit event vanuit RDW geannuleerd.

Op 1 april organiseert de RDW de jaarlijkse Techday. Een ééndaags event met aansprekende gastsprekers en workshops over de technologische ontwikkelingen die nu en de komende jaren op ons af komen. Het thema van de RDW Techday 2020 is “Empowering Tomorrow!” en net als in voorgaande jaren zijn er ook een aantal plekken beschikbaar voor medewerkers van organisaties die participeren in Samenwerking Noord.

Programma, sessies en sprekers
De RDW begint dit jaar met een interessante en ook zeer actuele keynote: Elsine van Os is klinisch psycholoog en expert in inlichtingenwerk en security. Van Os helpt bedrijven en overheden met preventie en detectie van interne dreigingen zoals diefstal van data, sabotage en spionage.

Verder zijn er vier rondes met lezingen en workshops, verdeeld over verschillende tracks:
• Infrastructuur
• Apps/Dev
• Inspiratie
• Security
• Samenwerken
• Workshops

De Techday wordt afgesloten door Gerben Feddes van de RDW met een closing-keynote over een digitaal rijbewijs voor zelfrijdende auto’s.
De RDW Techday vindt plaats op woensdag 1 april 2020. De locatie is het Van der Valk hotel in Hoogkerk.

Programma

Inschrijven
Deelname aan de RDW Techday is kosteloos. Omdat het aantal aanmeldingen elk jaar de beschikbare plaatsen overtreft wordt wel gevraagd bij aanmelding ook echt te komen of tijdig af te melden. Meer informatie over het programma is te vinden op de Techday-website.

Wil je deelnemen?
Samenwerking Noord-leden kunnen zich aanmelden bij Sylvia van Tol via onderstaand formulier. Zodra Sylvia je naam heeft doorgegeven aan RDW, ontvang je van hen een inschrijflink. Na inschrijving kun je je direct aanmelden voor de verschillende sessies.

Aanmelden niet meer mogelijk.