Eerste meeting kennisnetwerk No Code Low Code succesvol

Dimitri van Gijn deelde op 24 maart zijn ervaringen als Mendix Business Engineer bij TVM, tijdens de eerste lunchmeeting van het Kennisnetwerk (in oprichting) No Code Low Code. De titel van zijn verhaal: “Mendix de oplossing?”

De belofte van het ‘No Code Low Code-gereedschap’, zit hem volgens Dimitri in de snelheid waarmee je kunt ontwikkelen en vervolgens met concreet uitgewerkte voorbeelden het gesprek aan kunt gaan met partners in de eigen organisatie.

In relatie tot je bestaande applicaties en datahuishouding is het belangrijk om vooraf gerichte doelen te stellen. “Denk groot, maar begin klein” is het passende motto volgens Dimitri.

Volgens mede-initiatiefnemer van het kennisnetwerk, Theo Smit van Get There, staat de No Code Low Code-ontwikkeling in Noord-Nederland nog erg aan het begin: “We hangen net met een teen boven het water”. Alle reden om gezamenlijk binnen Samenwerking Noord de verkenning voort te zetten. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan een volgende sessie of zou je eventueel een bijdrage willen leveren?

Neem contact op met Theo Smit via theo.smit@getthere.nl of 0654606068.