Ordina is de grootste, lokale IT-dienstverlener in de Benelux. Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben wij de expertise om bedrijfsprocessen en IT duurzaam te verbeteren. Onze kracht is dat wij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze ken-nis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Wij willen samen met onze klanten duurzaam innoveren. Vanuit kantoor Groningen bedienen wij tal van Noordelijke organisaties.

Ordina
Europaweg 31-33
9723 AS Groningen

(050) 851 6000
info@ordina.nl
www.ordina.nl

Contactpersonen

Hier vindt u de contactpersonen van de organisatie indien zij hebben ingestemd met het publiceren van de gegevens in het kader van AVG.

Mirjam Oving
Regiodirecteur Noord

Agienus Kiers
Account Director

Waarom lid van Samenwerking Noord?

Samenwerking Noord brengt als platform de regionale focus, noordelijke opdrachtgevers, het delen van kennis en het samen innoveren op basis van noordelijke thema’s op een mooie manier samen. Ordina wil graag haar kennis van deze thema’s en toegepaste oplossingen delen. Vanuit onze kernwaarde ‘We Connect’ zoeken en maken wij actief de verbinding op innovatieve inhoud. Wij bieden diverse platformen voor kennisdeling zoals Ronde tafelsessies, Expertsessies, Meet ups, Innoveer Jij Mee sessies etc.

Specialisaties

IDGO / Intelligente Datagedreven Organisaties

Ordina helpt organisaties data-gestuurd te werken en waarde uit data te creëren, door inzet van datascience, BI, Linkeddata en GEO ICT. Met als resultaat; een uitstekende klantbeleving, uw organisatie heeft meer slagvaardigheid en nieuwe inzichten om te anticiperen op de wereld van morgen.

HPT / High Performance Teams

Ordina is gespecialiseerd in het leveren van High Performance Teams. Deze teams zijn multidisciplinair, zelfsturend en samengesteld om het doel van uw organisatie te realiseren. De inzet van coaching borgt de performance ontwikkeling van de teams. Tevens implementeren we nieuwe technologie of wat er verder nodig is rondom het team.

BPS / Business Platform Services

Ordina heeft als onafhankelijk partner brede kennis van (maatwerk)applicaties en ontwikkelmethodieken en helpt organisaties zijn omgevingen veilig en robuust te houden.Door omgevingen te versimpelen, slimme technieken in te zetten als low-code en RPA, en cloudtoepassingen ontzorgen wij uw organisatie gedurende de gehele levensduur. Zowel op klantlokatie als bij Ordina.

Overige diensten

• Verzorgen van trainingen • Consultancy • Projectmanagement • Begeleiden • Agile transformaties • GEO ICT • Data migratie services • Cybersecurity diensten